Warm en dichtbij.

 

50 euro voor jou?
Gratis lidmaatschap voor de rest van 2017 voor jouw collega?
De NCF heeft op 1 september 2017 een nieuwe exclusieve ledenwerfactie gestart!

Als vakbond kunnen wij met meer leden meer voor jullie doen. Immers, hoe meer leden we hebben, des te groter is de invloed die we samen kunnen uitoefenen.

Voor het werven van nieuwe leden kunnen we de hulp van onze NCF-leden goed gebruiken. We belonen jou hier als ledenwerver dan ook graag voor.

Werf je een nieuw lid, dan belonen wij jou met vijftig euro!
Door hier te klikken kom je meteen in het scherm om een nieuw lid aan te melden.
Ga er samen met jouw collega even voor zitten, want we hebben van jullie beiden een aantal gegevens nodig; jullie bankgegevens bijvoorbeeld voor het uitbetalen van de premie.
Tevens kun je meteen even jouw collega helpen met het instellen van de contributiebetaling via P-Direkt. Jij hebt dat eerder gedaan, maar misschien weet jouw collega niet zo goed hoe dat moet. Wil je zelf nog even spieken hoe dat ook weer ging? Klik dan hier.
Als het nieuwe lid is aangemeld en de betaling via P-Direkt is ingesteld, ontvang jij al vóór 1 december jouw verdiende premie van 50 euro. Je mag ook meerdere collega's lid maken. Voor elk lid dat jij aandraagt, krijg jij deze premie!

En, inderdaad: jouw collega krijgt na afloop van 2017 zijn in dat jaar betaalde contributie volledig teruggestort op zijn rekening! Zo moet het toch lukken om een collega te overtuigen ook lid te worden van de NCF!

Tot slot een paar simpele voorwaarden om in aanmerking te komen voor de premies die bij deze ledenwerfactie horen:

  • Het nieuwe lid is minstens twee jaar geen lid geweest van de NCF.
  • Het nieuwe lid betaalt gewoon zijn contributie.
  • Het nieuwe lid blijft minstens twee jaar lid van de NCF.
  • Deze actie loopt tot 1 november 2017.