Over de NCF

Organisatie

Wij zijn een vakbond met standvastigheid, al meer dan 125 jaar. Duizenden collega's bij het ministerie van Financiën hebben zich aangesloten bij de NCF. Ons motto is 'leden voor leden'. Jouw belang is ons belang. Wij zetten ons met volle energie en toewijding in, gesteund door een team van gemotiveerde mensen.

We zijn helemaal van nu en vieren diversiteit. We staan pal achter jou! Of je nu 's nachts bij de Douane werkt, als belastingmedewerker met reorganisatie te maken hebt, in de avonduren studeert, als alleenstaande ouder je werk met zorgtaken combineert, of als kenniswerker vol nieuwsgierigheid zoekt naar een volgende carrièrestap.

We pakken de zaken aan op een manier die wij vinden passen bij deze tijd: warm en dichtbij, voor al onze leden. Tegelijkertijd zijn we doortastend en scherp wanneer we met je werkgever om de tafel zitten. Als het nodig is, deinen we niet terug voor stevige acties. Onze bestuursleden zijn actief betrokken en je zult hen regelmatig tegenkomen op de werkvloer. We doen wat we doen samen met jou en voor jou. Door samen op te trekken en constructief te denken, maken we werk niet alleen leuker, maar ook beter.